LTF forbudt. Next stop: Antifa!

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

DEBAT.

Politiet har fået rettens ord for, at indvandrerbanden Loyal To Familia kan forbydes jævnfør Grundloven. Sagen bør skabe præcedens og næste på listen over foreninger, der bør forbydes, er venstreradikale Antifa, mener Nicolai Sennels.

Foto: Nicolai Sennels, psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti.

Kommentar af Nicolai Sennels, psykolog og medlem af Dansk Folkeparti

Som islamkritisk aktivist og grundlægger af PegidaDK, senere omdøbt til For Frihed, der arrangerer demonstrationer mod islamiseringen af Danmark, skal man stå model til lidt og hvert.

Det vil måske overraske nogen, men den største modstand mod kritik af en vis kvindeundertrykkende, homohadende, Hitler-samarbejdende religion kommer ikke fra muslimer.

Den kommer fra venstrefløjen.

Nøj, hvor har jeg stået mange gange og set på, hvordan medlemmer af den venstreradikale forening Antifa har forsøgt med vold at bryde gennem politiets kampklædte menneskemur i forsøget på at få fingrene i mig og mine meddemonstranter.

Jagtet gennem gaderne

Der skulle typisk flere end 200 kampklædte betjente og mindst 10 af deres pansrede mandskabsvogne til at beskytte os mod venstrefløjens voldelige spydsspids, når vores fredelige og lovlige demonstrationer vandrede de ugentlige aftenture gennem det indre København.

Mandag efter mandag cyklede jeg så hurtigt jeg kunne væk fra Axeltorv, når demonstrationen var overstået: Politiet blev på Axeltorv, mens Antifa’s tæskehold ventede i sidegaderne på at få fat i os, når vi skulle hjem. De koordinerede deres “anti-fascistiske” indsats via sociale medier.

LÆS OGSÅ:  Dette har islamister og socialister til fælles (Debat)

Det skete jævnligt, at deltagere fra vores demonstrationer kontaktede mig efterfølgende og fortalte, at de var blevet slået, skubbet eller truet på vej hjem. Flere blev opsøgt af Antifa på deres hjemadresse eller fik begået hærværk mod deres bil eller bolig.

“Boesen og venner holder i E toget mod Køge på Hovedbanen #StopPegida”, lyder en af Antifa’s interne beskeder, som den nationalkonservative blog Uriasposten har dokumenteret:

Ved et nyligt arrangement i Trykkefrihedsselskabet så man lignende taktik. Læg mærke til, at posten afsluttes med “Husk – De skal også hjem igen !”:

Ved hver eneste demonstration så vi, hvordan Antifa’s medlemmer skubbede til politifolk og skreg dem ind i ansigtet. De fulgte aldrig politiets henstillinger – formenligt fordi anholdelser hørte til sjældenhederne trods de grove og nedværdigende angreb på ordensmagten. Utallige videoer på YouTube dokumenterer politiets passivitet og Antifa’s vold.

LTF forbudt. Next stop: Antifa!

Forleden blev indvandrerbanden Loyal To Familia – LTF – forbudt ved lov. Det sker jævnfør Grundlovens paragraf 78, stk. 2, der siger, at “Foreninger, der virker ved eller søger at nå deres mål ved vold, anstiftelse af vold eller lignende strafbar påvirkning af anderledes tænkende, bliver at opløse ved dom.”

Efter at have studeret foreningen grundigt og selv oplevet den i aktion på nært hold, er det min klare vurdering, at Antifa – forkortelse for Antifascistisk Aktion – er en sådan forening.

LÆS OGSÅ:  Dansk Folkeparti efter Facebooks angreb på Paludan: Behov for politisk regulering af sociale medier

I sagen mod LTF lagde dommeren vægt på, at banden var struktureret, at den virkede ved vold, og at målet var at begå kriminalitet. Nøjagtigt som Antifa. Så hvad venter Justitsministeriet og Rigsadvokaten på? Sæt i værk!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)