Sandheden om valgsvindel i USA skjules for danskerne

Danmarks politiserende og aktivistiske anti-Trump-journalister og USA-eksperter, herunder Jesper Steinmetz, Michael Bjerre, Poul Høi, Kristian Mouritzen, Ulrik Bie, Torsten Jansen, Niels Bjerre-Poulsen, Jørn Brøndal, Mirco Reimer-Elster, Anders Agner Pedersen og Mads Fuglede, videreformidler ukritisk oplysninger og artikler fra de venstreorienterede, demokratisk-styrede amerikanske medier, der hævder, at brevstemmer ikke øger risikoen for valgsvindel.

Senest Mads Fuglede, som i Berlingske skriver: ”Trump bruger enhver lejlighed til at overbevise sine vælgere om, at især de mange brevstemmer er en særlig demokratisk fare, til trods for, at der intet bevis findes for denne påstand”.

De politiserende, anti-Trumpistiske medier og eksperter alle valgt at sætte deres uvildighed og troværdighed over styr ved at agere som en aktivistisk part og legitimere Demokraternes agenda. De henviser til unavngivne valgforskere, som påstår, at der ikke findes beviser for øget snyd ved brug af brevstemmer i USA, og at valgsvindel i USA generelt er på et ekstremt lavt niveau. Og de skøjter let og elegant hen over, at selv et lille antal ulovlige brevstemmer kan afgøre valgresultatet.

Selv om anti-Trumpisterne påstår, at der ikke findes beviser for øget snyd ved brug af brevstemmer i USA, er det ikke uden grund, at landets justitsministerium for nylig har givet sine anklagere frihed til at offentliggøre efterforskninger om mulig valgsvindel op til det amerikanske præsidentvalg 3. november. Sagerne må offentliggøres, hvis de involverer medarbejdere i staten, f.eks. hos postvæsnet.

Det er heller ikke uden grund, at USA’s højesteret for nylig har tilladt en lov, der indskrænker stemmefriheden i delstaten North Carolina. Loven betyder, at vælgere fremover skal have et vidne til at underskrive, hvis de brevstemmer til præsidentvalget den 3. november.

Enhver medalje har som bekendt en bagside. At der findes utallige eksempler på snyd ved brug af brevstemmer, er hævet over enhver tvivl. Det kan du læse mere om her, her, herherher og her.

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)