Signalpistol og blankvåben i bilen

Holbækmotorvejen, Roskilde

Torsdag kl. 10.16 bemærkede politipersonale i en civil patruljebil en personbil køre med noget højere hastighed end tilladt ad Holbækmotorvejen i vestlig retning ved Roskilde. Endvidere fik politiet oplysninger om, at personbilens nummerplader var afmeldte hos Motorstyrelsen, selv om de fortsat sad på det pågældende køretøj.
Kort efter fik politiet standset personbilen, hvor en 37-årig mand fra Kirke-Hyllinge sad bag rattet. Han oplyste, at de afmeldte nummerplader var et opstået problem i forbindelse med et ejerskifte på køretøjet.
Politiet foretog nærmere undersøgelse af bilen, hvor politiet fandt en signalpistol gemt under et sæde i bilen. I signalpistolens kammer var der en afskudt løsskudspatron, og i bilen fandt politiet i øvrigt fem blankvåben.

Den 37-årige blev derfor anholdt kortvarigt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af våbenlovgivningen i forhold til de fundne, ulovlige effekter, som blev beslaglagt som bevis i sagen mod ham.
De afmeldte nummerplader på bilen blev afmonteret af politiet, som indleverer dem efterfølgende til Motorstyrelsen til destruktion.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)