Tendenser i online sportsbetting over hele verden 

Tendenser i online sportsbetting ændre sig ikke over en nat og kan være svære at få øje på. Der opfindes hele tiden nye måder at spille på, men overordnet set er det ikke noget der giver de store udsving. I denne artikel vil du blive præsenteret for de tre vigtigste sportsgrene der er de vigtigste i verden lige nu.

Både mobil sportsbetting og live sportsbetting er tendenser som har eksisteret en rum tid. Dem tager vi også lige pulsen på. Tag et kig på online casinoer uden dansk licens her. Der er stort set ingen grænser for hvad du kan spille på I mange år var fodbold det eneste du kunne spille på. I rigtig gamle dage, før internettet, var det eneste du kunne spille på fodbold. Det du kunne spille på i fodbold var begrænset til kampens udfald. Du kunne ikke gætte på hvor mange mål en bestemt spiller ville lave i løbet af kampen, eller hvilke spillere der mon fik spilletid. I dag kan du spile på utallige sportsgrene og ikke kun på udfaldet af en kamp eller match. 

Du kan spille på alle mulige formodninger om en enkelt spiller, eller holde dig til den gammeldags model, med bare at gætte på kampen eller matchens udfald. Her finder du bookmaker uden dansk licens

De tre største sportsgrene i sportsbetting

Fodbold er stadig den allerstørste sportsgren, både i virkeligheden og i sportsbetting. Fodbold bliver fulgt af mere end 3,5 milliarder mennesker verden over, med flest følger i Europa, Asien, Afrika og Sydafrika. At fodbold er så populært ses også i sportsbetting. Uanset hvor i verden du kigger hen er fodbold det mest populære spil og det spil der spilles mest på. 

Der spilles både på udfald af annoncerede kampe, stillingen ved halvleg, enkelte spilleres præstation og alt muligt andet. 

Cricket er også en populær sport både i virkeligheden og i spilleverdenen. Cricket følges hovedsagligt i Asien, Australien og Storbritannien. 2,5 milliarder mennesker over hele verden følger cricket. Cricket er ikke lige så stort i sportsbetting som fodbold, men det er et meget stort spil. 

Igen handler det om udfaldet af en match og om alt muligt andet der kan forekomme før, under og efter en match. 

Hockey er nummer tre på listen. Hockey følges af 2 milliarder mennesker rundt omkring i hele verden. Hovedparten af følere kommer fra Europa, Asien, Afrika og Australien. På samme måde som med fodbold og cricket, er der næsten ingen grænse for hvad du kan spille på i forbindelse med hockey. 

Mobil sportsbetting – en tendens der stadig stiger 

Mobil sportsbetting er ikke en ny tendens. Du har længe kunne efterlade din computer derhjemme og både spille og holde øje med dine spil, direkte på din mobiltelefon. Der er stadig nogen der foretrækker kun at spille på deres computer. Deres tilgang til spil er i overvejende grad at bruge lang tid på at spille og at tænke sig godt om undervejs. 

De spiller ikke nødvendigvis hver eneste dag, men giver sig god tid, når de spiller. Mobil sportsbetting er muligvis mere målrettet de unge spillere. Deres verden går i forvejen stærkt og udspiller sig for den stor del på deres mobiltelefon. Disse spillere udgør en stadig større gruppe i sportsbetting. De bruger ikke nær så lang tid på sportsbetting, til gengæld spiller de oftere. 

De spiller i mange tilfælde hver eneste dag og tjekker deres spil jævnligt. Tendensen på verdensplan er altså at selve den platform der spilles fra i sportsbetting, stadig bevæger sig fra computeren og over på mobiltelefonen. Om mobiltelefonen på et tidspunkt udkonkurrere computeren er nok tvivlsomt, idet det mere handler om tilgangen til spillet end selve platformen der spilles fra. 

Live betting har ændret sportsbetting 

At live betting har ændret sportsbetting er der ingen tvivl om. Live betting er hurtigt og smart. Du spiller i real tid og kan følge med sekund for sekund. Live betting gør det muligt at spille på en ændret forudsætning i spillet, i samme øjeblik den opstår. Adrenalinen er allerede pumpet ud i årene, Live betting giver dig det lille ekstra kick. Der er absolut ingen tvivl om at live betting har ændret sportsbetting for altid og at live betting ikke er en form for sportsbetting der forsvinder igen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)