Skræmmende Enhedsliste-politik

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Enhedslisten har længe været kendt for sin såkaldte store støtte til flygtninge. Derfor kom det som en overraskelse, da partiet stemte imod Københavns Kommunes anskaffelse af boliger til ukrainske flygtninge. Endnu værre var det, da Enhedslisten også undlod at anvises et alternativt sted til de boliger, der allerede var bygget på Amager. Hvad er det dog for en form for “gæstfrihed” over for livstruede ukrainere?

Debatindlæg af Cecilie Winther Kristensen, suppleant til Borgerrepræsentationen for Dansk Folkeparti

Denne inkonsekvente holdning fra Enhedslisten er uforståelig. Hvorfor i alverden vil Enhedslisten ikke hjælpe de flygtninge, som de påstår, at de ønsker skal komme til København? Enhedslistens såkaldte “kærlighed” til flygtninge virker mystisk.

København har længe været kendt for sin mangfoldighed og inklusivitet, og byen har en stærk tradition for at støtte livstruede flygtninge. I lyset af den aktuelle situation i Ukraine, hvor tusindvis af mennesker er blevet tvunget til at forlade deres hjem på grund af Ruslands og Putins angrebskrig, mener Dansk Folkeparti, at det er vigtigt at vise vores reelle støtte til ukrainske flygtninge. Enhedslistens “hjælp” er ubrugelig for ukrainerne. De har brug for et sted at bo og ikke at blive ofre for Enhedslistens såkaldte “hjertevarme”.

Alle partier i Borgerrepræsentationen stemte for at bygge og anvise boliger til de ukrainske flygtninge. Kun Enhedslisten svigtede den internationale solidaritet og den nødvendige humanitære hjælp til de flygtende ukrainere. Det er dybt skuffende og hyklerisk, at Enhedslisten på den ene side ønsker at tage imod flere flygtninge generelt, men på den anden side nægter at hjælpe de ukrainske flygtninge med en bolig.

LÆS OGSÅ:  Forstår du det? (Debat)

Jeg tager kraftigt afstand fra Enhedslistens hykleri. Hvorfor siger de ét, men gør det stik modsatte?

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)