Herboende muslimer er fjendtlige over for Danmark

Muslimerne er dybt bevidste og kulturelt forankrede mennesker fra Mellemøsten og Nordafrika, der i det private og offentlige rum prædiker frihedsfjendsk tale og islamismen. De er åndeligt og ideologisk fjendtlige over for det danske samfund, skriver Frederik Vad, der er MF og udlændingeordfører for Socialdemokratiet, i Berlingske.

”De har fået den formelle uddannelse, de danskkundskaber og den indsigt i det danske samfunds indretning, der gør det muligt for dem at bekæmpe det endnu stærkere end tidligere generationer. En del terrorsympatisører har lange videregående uddannelser fra danske universiteter.

Tallene for kriminalitet, ledighed, tvangsfjernelser, uddannelsesniveau osv. er klokkeklare og tilgængelige. Men kun en gang imellem får vi lidt tilfældigt indsigt i den del af udfordringen, som handler om seksualmoral, ære, skam, broderisme, kvindesyn, børneopdragelse og diskrimination mod andre minoriteter. Knap halvdelen af indvandrere og efterkommere over 30 år fra Nordafrika og Mellemøsten ikke mener, at deres døtre må have sex med nogen før ægteskabet. Bare den information burde jo give anledning til langt dybere undersøgelser af den immaterielle integration”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)