Mette Frederiksens horrible inkompetence og magtsyge

For fire år siden lukkede statsminister Mette Frederiksen det danske samfund ned. Fire år efter er mange begyndt at mange at stille store spørgsmål ved nedlukningen. Virker en nedlukning overhovedet på en luftbåren virus, der allerede er i omløb? Er virussen overhovedet så farlig som det blev påstået? Stod de mulige gevinster mål med de sociale og økonomiske omkostninger, spørger prof. Christian Bjørnskov på punditokraterne.dk

”Flere af de nyeste studier indikerer nu, at lande, der lukkede særligt hårdt ned er endt med højere overdødelighed end dem, der lukkede mindre ned. Sverige er i flere analyser det land i den vestlige verden, der har haft den laveste overdødelighed.

Virussens dødelighed var voldsomt overdrevet, fordi der var et stort mørketal af folk, der havde været smittet men ikke var blevet testet – og i mange tilfælde slet ikke havde haft symptomer. Vi ved nu, at Covid kan være farlig for svækkede gamle mennesker, men vaccinerne er sandsynligvis langt farligere end virussen for yngre mennesker. Sidst men ikke mindst har nedlukningerne efterladt varige ar på de europæiske økonomier.

Skal man bedømme nedlukningerne nu, fire år efter at de startede, er der således ingen vej udenom en dumpekarakter. Der er næppe nogen som helst interesse for en officiel undersøgelse, givet hvor horribelt ringe konklusionen må blive. Nedlukningerne fra marts 2020 og frem var et resultat af inkompetence, panik og magtsyge, som repræsenterer den største politikfejl i efterkrigstidens demokratier. Det bør aldrig ske igen”.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)