10-årig pige overfaldet – politiet beder om hjælp

Nordjyllands Politi efterlyser nu vidner til en konkret voldssag begået i Brønderslev den 8. marts 2023 – en sag, som politiet siden har efterforsket intenst i, mens desværre uden at opnå et gennembrud.

”Og det er derfor,” oplyser politikommissær Philip Rødkjær Larsen, ” at vi nu rækker ud til offentligheden i håb om at modtage oplysninger, der kan bringe os videre i vores arbejde.”

 

Sagen drejer sig, mere specifikt, om en 10-årig pige, der den pågældende morgen – dvs. onsdag den 8. marts omkring kl. 07.50 – kom cyklende på vej til skole på stisystemet ud fra Ådalen og op mod Nordre Omfartsvej. Her blev pigen opmærksom på en ukendt mandsperson, der steg ud af en hvid personbil, som holdt parkeret i rabatten på Nordre Omfartsvej med front mod øst.

I det pigen kørte forbi personen, blev hun helt umotiveret antastet og skubbet af cyklen.

Skreg op

Pigen rejste sig hurtigt op, og hun satte sig igen på cyklen, men personen tog fat i hendes skulder, hvilket fik pigen til at skrige op. Og umiddelbart herefter dukkede der et køretøj op  – en mindre grålig bil – der kørte mod øst på Nordre Omfartsvej.

Og dét afstedkom formentlig, at manden, der havde overfaldet pigen, tog flugten i sin egen hvide bil i østlig retning ad Nordre Omfartsvej.

LÆS OGSÅ:  21-årig skar pulsåren over på den forkerte – her er straffen

”Og vi opfatter den eller de personer, som sad i denne mindre grålige bil, der også kørte forbi gerningsstedet i østlig retning af Nordre Omfartsvej, som meget interessante vidner, der kan være med til at belyse sagen,” siger politikommissæren.

Philip Rødkjær Larsen opfordrer dem derfor til at henvende sig til politiet på 114, og han tilføjer:

”Ligesom vi også opfordrer alle andre, der måtte have oplysninger i sagen og måske set noget om at henvende sig til os.”

Efterforskning i gang

Sagen blev anmeldt til Nordjyllands Politi dagen efter overfaldet, dvs. den 9. marts 2023, og siden optagelsen af anmeldelsen har politiet efterforsket i sagen.

”Vi ser med stor alvor på det her. Pigen var rystet efter overfaldet, og vi har siden optagelsen af anmeldelsen afhørt pigen samt talt med hendes forældre, ligesom vi har sikret os nogle enkelte spor, og der er patruljeret i området, og vi har foretaget forhøringer for at tilvejebringe flere vidner og andre nye spor i sagen, der har til formål at bringe os nærmere et gennembrud. Det er desværre ikke lykkedes for os endnu – og vi håber, at offentligheden kan hjælpe os med nye informationer af betydning for vores videre arbejde med sagen.”

Nordjyllands Politi efterforsker på nuværende tidspunkt sagen som en voldssag, og man kan kontakte politiet på telefon 114.

LÆS OGSÅ:  44-årig overfaldet af udlænding

Politiet har i øjeblikket ingen yderligere oplysninger i sagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)