10-årig pige skulle med i bil: Mistænkelig mand ved skoler

Midt- og Vestsjællands Politi iværksatte torsdag middag en særlig og diskret, men intensiv indsats i området ved skoler i Valdemarsgade / Dagmarsgade og i området ved et fritidshjem på Anlægsvej i Ringsted i et forsøg på at finde frem til en mistænkelig mand i en mindre grålig bil.

Baggrunden for den politimæssige indsats var indledningsvist en anmeldelse onsdag eftermiddag om en mand, der onsdag kl. ca. 14.00 på engelsk havde forsøgt at lokke en 9-årig pige ind i en bil ved at tilbyde et kontant pengebeløb. Pigen havde været undervejs fra en skole i Valdemarsgade / Dagmarsgade mod et fritidshjem på Anlægsvej, da hun var blevet kontaktet af den fremmede mand.

Under efterforskningen af denne anmeldelse blev politiet bekendt med endnu en episode omtrent på samme tidspunkt, men dagen før om tirsdagen og i samme område, hvor en 10-årig pige var blevet kontaktet af en fremmed mand i bil. Manden havde også i dette tilfælde forsøgt at lokke den 10-årige pige ind i bilen med et tilbud om penge, men pigen var løbet fra stedet og havde gemt sig i det grønne område Anlægget.

Den politimæssige indsats i løbet af torsdagen førte ikke til identifikation af den mistænkelige mand, der kunne beskrives som 55-60 årig, engelsktalende og kørende i en mindre grå personbil.

Politiet ser alvorligt på anmeldelserne om lokke pigerne ind i bilen, men kan dog på nuværende tidspunkt ikke konkret vurdere, hvad mandens reelle hensigt har været.

LÆS OGSÅ:  10-årig pige tilbudt slik – Hvem var manden i den sorte varevogn?

I præventivt øjemed har politiet fredag morgen været synligt til stede i området ved de to skoler i Valdemarsgade / Dagmarsgade i Ringsted for at kunne have præventive samtaler med både forældre, børn og personale på de to skoler.

Efterforskningen i sagen fortsætter i et forsøg på at få identificeret både manden og hans bil, så det kan blive afklaret, hvad der reelt ligger bag hans henvendelser til pigerne. Oplysninger om manden eller hans bil kan gives til politiet på tlf. 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)