12-årig dreng truet med kniv!

Kl. 16.09 mandag henvendte en omsorgsfuld, 40-årig mand fra Lejre sig til politiet, fordi han havde fundet en grædende, 12-årig dreng fra Lejre på togstationen. Anmelderen, der kendte drengen i forvejen, havde fået oplyst, at den 12-årige var blevet truet af nogle andre, så han havde taget drengen med sig hjem.

Politiet fik efterfølgende klarlagt, at den 12-årige var blevet truet med en kniv af to andre drenge, der efterfølgende havde taget toget i retning mod Roskilde. Den 12-årige var uskadt, men chokeret over oplevelsen.
Efterforskningen i sagen førte politiet på sporet af de to mistænkte, som politiet først på aftenen fik kontakt med ved Roskilde togstation. Der var tale om to 12-årige drenge fra Hvalsø, som var i besiddelse af en indpakket kniv.

De to drenge blev taget med til en afhøring på politistationen i Roskilde, hvorfra politiet underrettede relevante værger og sociale myndigheder om mistankegrundlaget mod dem i en trusselssag. Drengene kunne ikke sigtes for noget strafbart, fordi de begge er under den kriminelle lavalder på 15 år. Begge blev afslutningsvist overdraget til personer, der havde ansvaret for dem.

Politiet har også i forbindelse med efterforskningen udfærdiget socialrapporter vedr. begge drenges involvering i sagen, så de sociale myndigheder også på den måde kan blive underrettet.

 

Politiet oplyser intet om gerningsmændenes etnicitet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)