14-årig dreng truet på livet med kniv

Fresiavej, Regstrup – Holbæk

Kl. 11.51 torsdag anmeldte en 14-årig dreng fra Mørkøv, at han netop var blevet truet på livet, da han sammen flere andre venner var kommet gående ad en sti ud for Fresiavej. Her havde de pludselig mødt en ung mand, som efter identifikation af den 14-årige i gruppen tog en kniv frem, som han truede den 14-årige med.
Den 14-årige stak af og alarmerede straks politiet, som rykkede ud til området med flere patruljer, herunder en hundepatrulje, for at lede efter den mistænkte. Ham fik politiet hurtigt identificeret ud fra oplysninger om, at offeret forud for truslen havde haft en uoverensstemmelser via sociale medier med en 16-årig ung mand fra Holbæk.

Politiet ledte intensivt efter den mistænkte, som til sidst gav sig til kende og oplyste en adresse på Hovedgaden, hvor han opholdt sig. Her fik politiet kontakt og anholdt den 16-årige, som blev sigtet for trusler på livet over for den 14-årige. Politiet havde forinden fundet en køkkenkniv med en bladlængde på 21 cm henkastet tæt på det sted, hvor truslerne mod den 14-årige var sket.
Den 16-årige blev transporteret til Holbæk politistation, hvor både en værge og de sociale myndigheder var til stede i forbindelse med afhøring til sager om trusler på livet og overtrædelse af knivloven, inden politiet løslod ham i løbet af eftermiddagen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)