14-årig pige overfaldet og slået i hovedet

Pige slået af kvinde – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 20.26 tirsdag  fik politiet en anmeldelse om, at en kvinde overfaldt en pige i tunnelen under jernbanesporene ved Roskilde station.

Politiet kørte til stedet og fik kontakt til en 14-årig pige fra Roskilde, som var blevet overfaldet med slag mod hovedet og skulder af en kvinde ved cykelkælderen ved tunnelen under jernbanesporene.

Pigen var sammen med en veninde gået fra Jernbanegade ned mod tunnelen og havde undret sig over en højtråbende kvinde, der talte i telefon. Begge piger havde kigget undrende mod kvinden, der pludselig råbte ad den 14-årige og efterfølgende slog hende.

Den aggressive kvinde forsvandt sammen med en anden kvinde gennem tunnelen i retning mod Køgevej.

Kvinden, som overfaldt pigen, blev beskrevet som 20-25 år, lys i huden, spinkel af bygning, langt sort hår, piercinger i ansigtet, iført en beige jakke med pels på hætten og stramme, lyse cowboybukser.

Den ledsagende kvinde blev beskrevet som ca. 30 år, orange hår, iført tætsiddende cowboybukser og lyserøde sko. Hun medbragte en barnevogn og formodes ifølge offeret at have en relation til den aggressive kvinde.

Politiet fandt ikke de to kvinder i området, men har nu rekvireret overvågning i et forsøg på at få identificeret dem i en sag om vold mod den 14-årige pige.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)