14-årig stukket ned

Ung mand udsat for grov vold – Over Bølgen, Greve

Kl. 12.11 onsdag rykkede politiet ud til området ved indkøbscentret Waves, idet en ung mand havde henvendt sig på skadestuen for at få tilset et sår på det ene ben.

Den kvæstede var en 14-årig dreng fra Greve, der på det ene ben havde fået et sår, som ikke blev anset som en livstruende skade, men dog så alvorligt, at der skulle ske lægelig behandling.

Den 14-årige var ikke særlig meddelsom omkring omstændighederne, hvorunder han havde pådraget sig skaden ved Waves, men såret kunne ifølge politiets vurdering være forårsaget ved brug af et skarpt redskab.

Politiet undersøgte området ved Waves ud fra de oplysninger, som den 14-årige gav politiet. Til sidst fandt politiet dog et område med noget blod på jorden, så dette område blev afspærret med henblik på nærmere undersøgelse.

Til sidst fik politiet klarlagt ved bl.a. at kigge på videoovervågning, at der formentlig var sket et knivstikkeri, hvorved den 14-årige var blevet kvæstet.

Efterforskningen og undersøgelserne ved Waves fortsatte i sagen, som efter politiets opfattelse kunne betegnes som grov vold. Mistanken kunne herefter rettes mod en 16-årig ung mand fra Greve, som politiet via forskellige efterforskningsskridt fandt frem til.

Kort før kl. 17.30 kunne politiet derfor udramatisk foretage anholdelse af den 16-årige, der blev sigtet for grov vold mod den 14-årige på det sted, hvor politiet havde fundet blod ved indkøbscentret.

LÆS OGSÅ:  Nyt knivstikkeri – alvorlig stiklæsion i brystet

Den 16-årige blev løsladt sent onsdag aften efter afhøring til sagen, hvori den 16-årige også var blevet sigtet for ulovlig besiddelse af en kniv på gerningstidspunktet. De sociale myndigheder og en forsvarer var til ved afhøringen af den 16-årige.

Efterforskningen i sagen fortsætter i et forsøg på at finde motivet bag opgøret mellem de to parter, hvis værger er blevet underrettet. Politiets undersøgelser i anledning af sagen ved og omkring Waves blev afsluttet kort efter kl. 18.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)