16-årig dreng overfaldet af indvandrer

Skarridsøgade, Jyderup St. – Holbæk

Kl. 21.24 torsdag anmeldte en 16-årig ung mand fra Holbæk, at han kort forinden var blevet frarøvet sin telefon på Jyderup Station. Han sad på stationen og ventede på toget, da en ung mand henvendte sig til ham uopfordret. Efter en kort dialog imellem de to truede han den 16-årige til at udlevere sine værdier.

Den 16-årige gav gerningsmanden sin Iphone og sit rejsekort, hvorefter manden løb fra stedet i sydlig retning mod Netto.

Gerningsmanden beskrives som:
A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 15-16 år, 175-185 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Krøllet hår., Talte: Dansk med accent, Iført: sort jakke med teksten Ellesse, sorte bukser, sorte sko og sort maskering.

Den 16-årige fik hjælp til at ringe til politiet, som straks satte kursen mod Jyderup. Hundepatruljer afsøgte området, men fandt ikke frem til den flygtede gerningsmand. Den 16-årige blev afhørt til sagen, og hans forældre orienteret. Politiet efterforsker nu sagen, og søger i den forbindelse vidner, som har set den beskrevne mand i Jyderup tirsdag aften. Borgere som har set ham flygte fra stedet eller har bemærket ham forud for røveriet bedes til politiet på tlf. 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)