16-årig pige voldtaget – to mænd dømt

To mænd blev mandag fundet skyldige i hhv voldtægt og voldtægtsforsøg og idømt flere års fængsel.

Retten i Roskilde idømte mandag to mænd på 21 og 33 år hhv to års og tre års fængsel for overgreb mod to unge kvinder.

De to blev anholdt i januar, da en dna-test knyttede dem til en voldtægt begået i oktober 2021 mod en 16-årig ung kvinde på et motel i Roskilde.

Den 21-årige blev fundet skyldig i fuldbyrdet voldtægt mod den 16-årige, mens den 33-årige blev dømt for andet seksuelt forhold mod den unge kvinde, som de to forinden havde samlet op på en togstation ved at tilbyde hende et lift.

Den 33-årige blev derudover også fundet skyldig i et voldtægtsforsøg og vold mod en anden ung kvinde i august 2021 på et hotel i Brøndby. Han havde forinden mødt kvinden tilfældigt og taget hende med på hotellet. Han blev afbrudt i sit forsøg på at voldtage kvinden, da en receptionist kom op til værelset. Forinden havde han givet den unge kvinde flere lussing og taget kvælertag på hende.

Retten fandt ligeledes den 33-årige skyldig i trusler mod en politimand i forbindelse med anholdelsen samt i at have ringet med trusler til det kvindelige offer fra hotellet i Brøndby.

Med i straffen mod begge mænd var reststraffe fra tidligere sager, der nu blev udløst med den nye dom. De valgte begge at anke på stedet.

LÆS OGSÅ:  Mand "af etnisk herkomst" voldtager 19-årig – fundet afklædt på havn

Politiet oplyser intet om gerningsmændenes etnicitet.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)