16-årig udlænding anholdt i voldtægtssag mod 17-årig pige

Nordjyllands Politi har i dag, 27. juli 2018, anholdt en 16-årig dreng fra Rumænien, som politiet mistænker for en voldtægt begået i Hjørring 25. juli 2018.

Det oplyser lederen af politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

”Det er en meget alvorlig sag, som vi har efterforsket intensivt, lige siden vi modtog anmeldelsen, og derfor kunne vi dag skride til anholdelse,” siger vicepolitiinspektøren.

Politiet kan bekræfte, at den anholdte opholder sig i Danmark i forbindelse med deltagelse i fodboldstævnet DanaCup i Hjørring, men det er af hensynet til politiets efterforskning, der stadig foregår, ikke muligt at kommentere yderligere på sagen, ud over at politiet kan oplyse, at anholdelsen sker på grundlag af spor fra gerningsstedet og vidneafhøringer.

Politiet kan dog oplyse, at den anholdte sigtes for voldtægt og fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Hjørring i morgen formiddag. Politiet vil af efterforskningsmæssige hensyn begære dørlukning.

Voldtægten skete 25. juli, kort efter midnat, øst for Idræts Alle 43 i Hjørring, da forurettede – en 17-årig pige – gik fra Vendia-hallen og videre via Thomas Morilds Vej og nord ad Idræts Alle, hvorunder pigen bemærkede en person, der fulgte efter hende. Denne person overfaldt efterfølgende pigen og gennemførte en voldtægt.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen opfordrer fortsat alle borgere, som måtte have set noget eller ligger inde med andre informationer i sagen om straks at henvende sig til politiet. Man skal ringe på 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)