17-årig pige voldtaget – politiet efterlyser “mørk” mand med gebrokkent engelsk

En pige på 17 år blev kort efter midnat, den 25. juli, udsat for en voldtægt af en ukendt gerningsmand. Politiet efterforsker intenst i sagen. 

Voldtægten skete øst for Idræts Alle 43 i Hjørring. Pigen har til politiet forklaret, at hun på et tidspunkt, kort før midnat, gik fra Vendia-hallen og videre via Thomas Morilds Vej og nord ad Idræts Alle.

Her bemærker pigen, at en mand følger efter hende, hvorefter han overfalder pigen og gennemfører en voldtægt.

Politiet beskriver gerningsmanden som:
* Mand, ca. 18 år, 175-180 cm høj, talte gebrokkent engelsk, mørk i huden, spinkel af bygning, iført mørk T-shirt og lange bukser.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen fra Nordjyllands Politi oplyser, at politiet har arbejdet intenst med opklaringen af voldtægten, lige siden at man modtog anmeldelsen i nat.

”Det er en meget alvor sag, som vi efterforsker på højtryk. Vi foretager en lang række efterforskningsskridt, blandt andet afhøringer og sikring af tekniske spor på og omkring gerningsstedet,” forklarer Frank Olsen

Vicepolitiinspektøren opfordrer alle borgere, som måtte have set noget eller have andre informationer i sagen om straks at henvende sig til politiet.

”Ring 114 til os med det samme,” siger Frank Olsen.
Du kan også hjælpe politiet ved at dele denne efterlysning på Facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)