17-årig tæsket af indvandrere

Overfaldet i toget

Kgs. Lyngby: En 17-årig mand fra Kgs. Lyngby anmeldte tirsdag klokken 18.13, at han natten til tirsdag var blevet overfaldet i s-togen og på togperronen på Lyngby Station. Overfaldet skete mellem klokken 03.45 og 04.10 i den bageste vogn i linje A mod Hillerød.

Her tog en mand fat i den 17-årige og skubbede ham, mens en medgerningsmand sparkede den 17-årige i maven. Nogle medpassagerer fik stoppet overfaldet, men gerningsmændene vendte tilbage på perronen, hvor den ene slog den 17-årige med knytnæve i ansigtet og på kæben.

 

Gerningsmændene beskrives som:

A: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-24 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, brun i huden og med mellemlangt, sort hår. Han talte dansk med accent og var iført hættetrøje og sort jakke.

B: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 24 år, 178 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med kort, sort hår og lidt skægvækst ned til hagen. Talte dansk med accent, iført sandfarvet Stone Island jakke og sorte bukser.

Også en 18-årig mand fra Væggerløse er blevet overfaldet. Det skete mellem klokken 03.30 og 04.14 i S-toget ved Lyngby Station, hvor to gerningsmænd konfronterede ham og ville slås.

Den ene gerningsmand slog den ham i ansigtet med en knytnæve og overfaldet fortsatte på perronen, hvor den 18-årige blev slået og sparket, så han røg ind i en mur.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)