Motorcyklist dræbt

Færdselsuheld – motorcyklist dræbt – Vordingsborgvej / Slimmingevej, Tureby – Køge

Kl. 11.05 i går fik politiet via alarm 112 melding om et alvorligt færdselsuheld i T-krydset, hvor en bilist og en motorcyklist var stødt sammen.

To ambulancer var sendt til stedet, og ved politiets ankomst iværksatte politiet livreddende førstehjælp på den tilskadekomne motorcyklist.

Kort efter kunne ambulancepersonalet oplyse, at den mandlige fører af motorcyklen havde fået så alvorlige kvæstelser ved uheldet, at en læge erklærede ham for død.

Føreren af personbilen og en kvindelig passager blev tilset af ambulancepersonalet, inden de blev kørt til kontrol på skadestuen i Køge.

Føreren af personbilen – en 80-årig mand fra Køge – blev rutinemæssigt alkometertestet, men han var ikke påvirket af alkohol. Inden uheldet var han i en personbil kørt ad Vordingborgvej mod nord og ville i T-krydset svinge til venstre mod Slimmingevej.

Under svingningen stødte ham sammen med en modkørende motorcykel, der blev ført i sydlig retning.

Den omkomne motorcyklist blev identificeret som en 45-årig mand fra Fakse, hvis pårørende blev underrettet med assistance fra en anden politikreds.

En tilkaldt bilinspektør undersøgte uheldsstedet og de implicerede køretøjer.

Uheldet medførte en afspærring af både Vordingborgvej og Slimmingevej ved krydset, så Movia måtte omlægge en busrute midlertidigt. Kl. ca. 13.00 blev vejene åbnet for trafik, da undersøgelserne var afsluttet og de havarerede køretøjer fjernet fra stedet.

LÆS OGSÅ:  18-årig pige tæsket af tre personer med indvandrerbaggrund, fordi hun sagde "hej".

Politiet afventer nu bilinspektørens erklæring, inden sagen afgøres strafferetligt.