18-årig pige voldtaget

Anmeldelse om seksuel krænkelse – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 21.04 søndag anmeldte en 18-årig kvinde fra Holbæk kommune, at hun tidligt søndag morgen omkring kl. 05.00 efter en bytur havde forladt en beværtning i Kordilgade. Herefter var hun blevet udsat for en seksuel krænkelse af en mand på en ukendt sted i området omkring Kordilgade og på et ukendt tidspunkt, inden et ægtepar kl. ca. 08.15 fandt kvinden på en bænk i Kordilgade. Kvindens pårørende afhentede hende på stedet, og senere anmeldte hun krænkelsen til politiet.

Politiet efterforsker nu sagen som en anmeldelse om voldtægt, hvorfor kvinden er blevet undersøgt på Center for Seksuelle Overgreb. Hundepatruljer har søndag aften undersøgt Kordilgade efter eventuelle spor de steder, hvor offeret har opholdt sig. Undersøgelserne fortsætter mandag, hvor politiet med bl.a. hundepatruljer i dagslys søger efter mulige spor andre steder ud fra hendes forklaring om, hvor hun kan have været i de tidlige morgentimer søndag morgen.

Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have set den unge kvinde eventuelt i selskab med en mand i Kordilgade eller området deromkring tidligt søndag morgen. Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Politiet oplyser intet om signalement på gerningsmanden.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)