SYGT! 19-årig dræbt, mens veninde blev voldtaget – Abubaker Mohamad Awad tiltalt

Det svenske politi har nu offentliggjort efterforskningsresultaterne i forbindelse med knivmordet på den 19-årige gymnasieelev Tommie Lindh som fandt sted i Lindhs lejlighed efter en fest den 20. maj i år. Det skriver Fria Tider i en artikel.

Af artiklen fremgår, at den tiltalte, Abubaker Mohamad Awad, flere gange havde forstyrret Lindhs veninde, som lå og sov trods hun bad ham om at lade hende være. Det gjorde han imidlertid ikke, men truede hende med en kniv og afkrævede hende forklaring på, hvorfor Tommie Lindh var i besiddelse af en Sverigesdemokrat-kasket.

Awad truede kvinden til oralsex, som efterfølgende alarmerede en ven, der kom og forsøgte at få Awad til at forlade lejligheden, hvilket ikke lykkedes ham. Til gengæld blev han også beskyldt for at være racist og han blev også stukket med kniv.

Awad gik derefter ud på badeværelset, hvor Tommie Lindh og veninden befandt sig og stak Lindh i nakken, ryggen og brystet. Herefter efterlod han Tommie Lindh blødende på badeværelset og tvang veninden med sig ind i soveværelset, hvor han voldtog hende.

Selvom kvinden flere gange havde alarmeret politiet, ankom de først efter halvanden time, men da var det for sent.

Efter anholdelsen gjorde Awad V-tegn og lavede grimasser til kameraet i arresten. I et efterfølgende forhør påstod han, at det var kvindens ”bror”, der havde tvunget hende til at sige, at hun var blevet voldtaget: ”Hendes bror, som er racist, ville anmelde det som voldtægt. Ellers ville det være ydmygende for hende og hendes bror at hun havde bollet en farvet”.

LÆS OGSÅ:  Politimand truet med pistol af indvandrer

Hvad mener du, straffen bør være i sager som disse? Skriv din mening i kommentarfeltet og del MEGET gerne denne artikel på Facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)