19-årig mand sigtet for salg af kokain

Ung mand sigtet for besiddelse med henblik på videreoverdragelse af ikke under to kg kokain.

I går klokken 12.04 blev en 19-årig mand fra Næstved anholdt i forbindelse med en sag om salg af narko på gadeplan. Han bliver i dag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved. Den 19-årige er sigtet for besiddelse med henblik på videreoverdragelse af ikke under to kg kokain. I forvejen er en anden 19-årig mand varetægtsfængslet i samme sag, og yderligere en tredje 19-årig mand er idømt fem års fængsel for besiddelse med henblik på videreoverdragelse af to kg kokain.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi foretog tilbage i december 2019 en ransagning af en adresse i Næstved, hvorfra der igennem en længere periode, er solgt kokain på gadeplan i Næstved by. Ved ransagningen blev der fundet 20 gram kokain og et større kontantbeløb, og det er politiets efterfølgende efterforskning, der nu har ført til endnu en anholdelse i sagen.

Politiinspektør Kim Kliver siger:

– Efter politiets opfattelse er der tale om endnu et af de såkaldte hvide bude, der står for distribution af hårde stoffer på gadeplan. Vi er godt tilfredse med, at vi efter en omfattende efterforskning i sagen nu har kunnet anholde den 19-årige. Vi ser med stor alvor på de personer, der skånselsløst tjener penge på andres afhængighed og ulykke.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)