23-årig mand død efter fest

Her til formiddag fik politiet en underretning fra Rigshospitalet om, at en 23-årig mand fra Lellinge ved Køge var blevet indbragt i livløs tilstand, og at han kort efter afgik ved døden.

Den 23-årige havde været til en fest i en lagerbygning på Søndre Molevej, hvor han omkring kl. 0433 blev dårlig og besvimede. Hans venner lavede førstehjælp på manden og ringede 112. En ambulance kom frem til stedet og kørte ham til Rigshospitalet, hvor han blev erklæret død.

Lattergas årsagen?

Politiet undersøger nu den tragiske hændelse, for at få klarlagt årsagen til dødsfaldet. Der vil blive afholdt et retslægeligt ligsyn senere i dag. Politiet undersøgte søndag morgen lagerbygningen Søndre Molevej, hvor festen blev afholdt. Her fandt politiet tegn på, at der ved festen var blevet indtaget en del lattergaspatroner.

Disse oplysninger indgår i undersøgelsen af dødsårsagen. Ud fra de tekniske undersøgelser og vidneforklaringer i sagen, vil politiet forsøge at klarlægge om den afdøde har indtaget lattergas, og i så fald om det har været en medvirkende årsag til dødsfaldet. De pårørende er underrettet.