24NYT MENER: Politikerne har fis i kasketten – Anne Mee vil radikalisering af muslimer til livs med ‘opkvalificeringskurser’

Foto: News Oresund

Københavns Kommune har i årtier spildt hundredvis af millioner – hvis ikke flere milliarder – af danskernes skattekroner på fuldstændig nyttesløse ‘integrationsprojekter’.

Den ene ‘pulje’ efter den anden har man financieret med københavnernes surt optjente penge. Man har prøvet sig frem med tiltag i vest og i øst, med projekter hvis eneste fællesnvævner har været, at de var komplet latterlige, fordi formålet med dem var ‘integration’. Ethvert normalt begavet menneske burde efterhånden vide, at store dele af de muslimske miljøer ikke KAN integreres, fordi de ikke VIL integreres. Derfor burde integrationsbugettet være på præcis kr. 0,- ligesom den komiske titel “Integrationsborgmester” burde afskaffes.

Når man tror det ikke kan blive værre…

Men, som en Facebook-bruger har skrevet som kommentar til integrationsborgmester, Anne Mee Allerslevs (R), seneste opslag: “Lige når man tror at De radikale og Anna mee Allerslev ikke kan blive værre så kommer I med sådan et forslag.”

Og der er god grund til at tage sig til hovedet, skulle vi hilse at sige.

Den – i mere end én forstand – radikale borgmester har nemlig nu (i ramme alvor) tænkt sig at sende bestyrelsesmedlemmer fra muslimske moskeer på kursus. Jo, de skal minsandten deltage i noget, som Mee kalder for ‘opkvalificeringskurser’.

Du godeste!

Men ved De nu hvad, kære læser: Har man ikke de politikere, som man selv stemmer på, og derved selv har fortjent?

Jo, det har man.

Men er folk da gået fuldstændig fra forstanden, når man ved sine fulde fem kan trække gardinet for og sætte sit fede kryds ud for politikere som Anne Mee? Er der ingen grænser for idiotien?

Folk plaffes ned

Om under en måned er der atter kommunalvalg, og man har lov at håbe på, at københavnerne så småt er ved at vågne op fra deres tornerosesøvn og denne gang sætter krydset anderledes.

Pistolerne flyder på Nørrebro. Folk plaffes ned. Indvandrerbanderne (undskyld DR – vi mente “de unge”) jager politiet ud af bydelen. Danske børn flygter fra skoler, som er domineret af muslimske elever. Den religiøse fanatisme blomstrer i moskeerne. Det hører ligesom med til mangfoldigeheden, ik’ sandt?

Og det vil man altå bekæmpe med ‘opkvalificeringskurser’? Gud ved, hvad de kurser koster borgerne, og Gud ved også, hvorfor moskeerne ikke selv skal betale dem.

Kunne det hænge sammen med, at disse kurser ikke rager dem en skid?

 

 

Hvad tænker du om Anne Mees ‘opkvalificeringskurser’? Tror du, at det vil komme radikaliserignen af moskeerne til livs? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del gerne artiklen på Facebook.

  .................

24NYT modtager IKKE mediestøtte. Klik her og støt med 1,- om dagen

Få avisen leveret gratis på mail

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb