24NYT presser politiet: Nu er “personer” blevet til “personer af formentlig afrikansk afstamning”

I går morges fik Fyns Politi en anmeldelse om, at en forurettet på en parkeringsplads ved Blækhatten i Odense var blevet overfaldet af fire maskerede personer, som med kniv og strømpistol truede forurettede til at udlevere sin telefon, pung med indhold og bilnøgle.

Forurettede blev tildelt knytnæveslag mod sit ansigt med mindre skader til følge.

Fyns Politi oplyser næsten aldrig, om der findes signalement på gerningsmænd. Det gælder også i dette tilfælde. 24NYT har i månedsvis presset Fyns Politi for svar på, hvorfor man ikke udsender signalementer til pressen. Efter flere forsøg er det nu lykkedes at få 24NYT at få et signalement på overfaldsmændene i denne sag.

24NYT presser politiet til at fortælle etnisk identitet

Politiet skriver således i en mail til 24NYT:

– Forurettede fortæller om episoden, at han er sidder i sin bil, og her bliver han så truet af fire maskerede personer af formentlig afrikansk afstamning. De truer ham med kniv og strømpistol til at udlevere pung, personlige papirer og bilnøgler.

I øvrigt giver Fyns Politi følgende forklaring på, hvorfor det først nu er lykkedes os at få et signalement af de afrikanere:

Årsagen til at signalement ikke er meldt ud er, at vi har en mistænkt, som vi skal have talt med først.

….

Tror du på forklaringen fra Fyns Politi? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder, og del gerne artiklen på facebook.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)