27 kilo amfetamin beslaglagt

Efterforskningen i forbindelse med den tidligere narkosag med 5,7 kg. Amfetamin og over 4000 ecstacy-piller, har ført til yderligere anholdelse.

I starten af juli blev en 33-årig mand fra Københavnsområdet anholdt i forbindelse med den narkosag, hvor Peter Madsen blev fundet i besiddelse af en større mængde amfetamin og ecstasy. Anholdelsen skete i samarbejde med Københavns Politi, der har hjulpet med efterforskningen.

Ransagningen af hans bopæl resulterede i beslaglæggelse af 27 kilo amfetamin.

“Dette er et hårdt slag mod de bagmænd som forsyner Bornholm med hårde stoffer, og Bornholms Politi vil gerne sende et signal til de grupperinger, der vil forsøge sig med den slags herovre – at vi kommer efter dem”, skriver politiet i en pressemeddelelse, og fortsætter:

– Vi letter ikke trykket og vil forsat med vores gode samarbejdspartnere på Bornholm arbejde for at særligt unge ikke har adgang til eller anvender hårde stoffer, og den her mavepuster gør, at vi føler, at vi ånder miljøet i nakken, og man måske tænker sig om en ekstra gang inden man går ned ad den sti.

Det skal også siges tydeligt, at vi fortsat vil have fokus på denne type kriminalitet, men vi har brug for bornholmernes hjælp til at løse denne opgave, da det ikke er en opgave som politiet og de øvrige myndigheder på øen kan løse alene.

LÆS OGSÅ:  1000 skunkplanter i ulovlige laboratorier beslaglagt på Djursland

Vi SKAL have forældrene og ikke mindst de unge på banen. Det er forældrene og de unge, der er nøglen til at skabe et Bornholm, hvor det at bruge hårde stoffer er uacceptabelt. Derfor skal forældrene holde øje med deres unge og tale med dem, ligesom de unge skal støtte hinanden i, at hårde stoffer ikke er noget man skal give sig i kast med. Det er ikke alene dumt, men også dødsensfarligt at indtage stoffer, som man ikke har jordisk chance for at vide hvad indeholder.

Vi opfordrer derfor borgerne til fortsat at underrette politiet, hvis man har oplysninger, der kan hjælpe os med at bekæmpe narko-kriminaliteten.

Bornholms Politi kan kontaktes på 1-1-4 eller bornh@politi.dk.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)