3 vigtige råd når du køber e-cigaretter

E-cigaretter er blevet rigtig populære de sidste par år. E-cigarettens popularitet grunder bl.a. i, at e-cigaretten er et rigtig godt og sundere alternativ til tobakscigaretter. Men markedet for e-cigaretter er kæmpestort, og selvom et stort udvalg altid er rart for forbrugeren, kan det nogle gange være lidt overvældende og forvirrende. Så når du vil ud og kigge og evt. købe e-cigaretter, så hav disse tre råd i mente.

Gå efter et startsæt

Hvis du først skal til at starte med at ”ryge” e-cigaretter, og slet ikke kender til det, kan det være en rigtig god idé at kigge efter startsæt. Et startsæt indeholder alt, hvad der skal bruges til en e-cigaret, så du har alle delene samlet og ikke skal købe individuelle dele. Med et startsæt har du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang. Som ny forbruger af e-cigaretter kan et startsæt være en rigtig god idé – og når du bliver mere fortrolig med e-cigaretten og dens forskellige dele, kan du udforske de mange muligheder, der er. Et startsæt kommer i forskellige prisklasser, og hvis du ikke er sikker på, om e-cigaretten er noget for dig, behøver det ikke koste mange penge at prøve det af.

Vær opmærksom på nikotinindholdet

Når man køber e-væske til sin e-cigaret, er det vigtigt at være opmærksom på nikotinindholdet. E-væske findes med forskellige dosis nikotin, så du selv kan styre, hvor meget nikotin du har lyst til. Man kan også få e-væsker, hvor der slet ikke er nikotin i. Det er helt op til én selv, og man kan prøve sig frem med forskellige e-væsker.

Sidst, men ikke mindst er det vigtigt at huske, at der er et væld af smage, som man kan udforske og nyde. Måske har man gået forbi en person med e-cigaret på gaden, hvor man ikke syntes, at lugten tiltalte én. Men der findes meget forskelligt. Nogen vil meget gerne have søde, eksotiske smage som jordbær, ananas og vingummi. Men man kan også få den autentiske tobakssmag, man kender fra almindelige cigaretter eller klassiske smage som lakrids eller chokolade.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)