34 årig mand dømt for vold med døden til følge

Efter et groft overfald ved Kalundborg sidste år, er en lokal mand nu dømt til anbringelse.

 

Retten i Holbæk har i dag fundet en 34-årig mand fra Kalundborg skyldig i at have forvoldt en 56-årig mands død i juni sidste år.

Retten fandt manden skyldig i vold med døden til følge og straffede den 34-årig med en dom til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

Det var natten til den 18. juni 2023, at den 56-årige blev fundet med alvorlige kvæstelser i det grønne område kendt som “Loch Ness” nær Spangsbro nord for Kalundborg. Han afgik kort efter ved døden som følge af de mange kvæstelser.

Retten fandt, at den tiltalte forinden havde slået og sparket det 56-årige offer, før han anbragte ham i bagagerummet på sin bil og kørte ham til det grønne område, hvor han efterlod ham i hjælpeløs tilstand.

Den nu dømte har erkendt enkelte slag og spark mod manden, men har i retten forklaret, at der var tale om selvforsvar, fordi han var blevet truet af den 56-årige.

Den 34-årige blev desuden fundet skyldig i besiddelse af mindre mængder stoffer og for et tilfælde af grov vold mod en kvinde i Vollerup i juni 2022 som han på daværende tidspunkt var kæreste med. Han gav hende flere slag og spark, tog fat om hendes hals og pressede hende op mod væggen.

LÆS OGSÅ:  SKYLDIG: Stukket ihjel

Manden valgte at modtage dommen.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)