85-årig dame offer for 4 udlændinge – Politiet beder om hjælp

Foto: Rigspolitiet

Der sker over hele landet adskillige tricktyverier, hvor ældre borgere er de hyppigste ofre.

Dette skete også i mandags, den 15. maj 2017 kl. 15:20, hvor en 85-årig kvinde handlede i Rema 1000, Herningvej 4, 7470 Karup. Her aflurede en udenlandsk mand hendes pin-kode, da hun betalte, og senere blev hun omringet af fire udlændinge, hvorefter den ene stjal hendes pung, mens han spurgte om vej. Hendes dankort blev efterfølgende anvendt til hævning af kontanter.

Vidner har set de 4 forlade stedet i en dansk-registreret grøn VW Passat, årg. 1997. De samme gerningsmænd har efter alt at dømme også forøvet tricktyveri kl. 14:00 i Føtex i Viborg og kl. 14:30 i Bilka i Viborg, ligesom de tilsyneladende har forsøgt tricktyveri i forbindelse med at spørge om vej hos en kvinde i Hvam.

Der er også informationer om, at denne bil samme dag har været på Fyn, i Østjylland og i Nordjylland.

 Har nogen set disse personer eller den beskrevne VW Passat, og har nogen set andre personer sammen med de fire, anmodes de om at kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på tlf. 114.

  .................  
DEL ARTIKLEN MED ET ENELKT KLIK:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
   

HUSK: 24NYT modtager IKKE mediestøtte. Du kan hjælpe os ved at tegne et abonnement på 1,- om dagen. Klik her. https://24nyt.dk/abonnement/

Kan du lide vinklingerne på 24NYT? Få avisen leveret gratis på mail

Advertisements

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb