Video: 54-årig mand overfaldet med slag, spark og tramp i hovedet – hvem er disse mænd?

Københavns Vestegns Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere to mænd bag et voldeligt overfald på restauration ’White Horse’ i Hedehusene.

Overfaldet skete kl. 2.30 om natten til søndag den 26. november 2017 på ’White Horse’ – også kaldet ’Hesten’ – på Hovedgaden i Hedehusene.

Her overfaldt to gerningsmænd en 54-årig mand med slag, spark og tramp i hovedet, hvorefter de stak af. Offeret pådrog sig blandt andet nogle tandskader.

Gerningsmændene er beskrevet som danske mænd mellem 25 og 30 år gamle.

Den ene er ca. 180 cm høj og almindelig til kraftig af bygning. Han var iført en sort kasket og sort hættetrøje med Peak Performance-logo.

Den anden er ca. 185-190 cm høj, almindelig til muskuløs af bygning og tatoveret i nakken og på halsen. Han var iført en rød trøje.

Københavns Vestegns Politi har siden efterforsket sagen men har indtil videre ikke kunnet identificere de mistænkte og offentliggør derfor nu overvågningsfilm fra gerningsstedet.

-Hvis nogen ved, hvem de er, eller i øvrigt har oplysninger om overfaldet, så hører vi meget gerne fra dem, siger politikommissær Claus Bardeleben, Københavns Vestegns Politi.

Henvendelse døgnet rundt til Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)