60-årig fundet død –  tre mistænkte er anholdt

Den afdøde er formentlig en 60-årig mand fra lokalområdet, men identifikationen er endnu ikke endelig. De anholdte er fra Vejle og bekendte af den formodede afdøde

Sydøstjylland Politis logo

Den fortsatte efterforskning i sagen, hvor den afdøde 60-årige lokale mand blev fundet blødende i Svendsgade i Vejle, har allerede ført til anholdelse af tre mistænkte personer. Der er tale om en 37 årig mand, en 49 årig mand og en 39 årig kvinde, alle fra Vejle. De mistænkte er bekendte til den formode afdøde og de skal nu afhøres til sagen.

Det er politiets foreløbige vurdering, at der formentligt er tale om en form for opgør i et miljø, hvor de involverede alle færdes. Der er således tale om, at den afdøde og de nu anholdte alle kendte hinanden forud for hændelsen i Vejle i dag. Det er dog endnu for tidligt endeligt at lægge sig fast på et entydigt svar på hvem og hvorfor, og derfor fortsætter efterforskningen sideløbende også ad andre spor.

Den videre efterforskning skal nu indenfor 24 timer bl.a. fastslå, om der er grundlag for at fremstille de anholdte personer i grundlovsforhør i morgen. Under alle omstændigheder fortsætter efterforskningen, idet der fortsat er mange detaljer og oplysninger i øvrigt, der skal afdækkes og klarlægges med det formål endeligt at anse sagen for opklaret.

Da afdøde endnu ikke er endeligt identificeret, er de formodede pårørende ikke underrettet.

LÆS OGSÅ:  Mand fundet død – ung kvinde og baby savnes: Politiet er bekymret

Af hensyn til den videre efterforskning og mulighed for endelig opklaring, kan der ikke på nuværende tidspunkt oplyses yderligere om sagen.

Sydøstjyllands Politi takker for de henvendelser vi har fået fra borgere i anledningen af vores søgen efter vidner. Vi hører stadigt meget gerne fra yderligere personer, der måske kan bidrage til opklaringen og klarlæggelsen af hændelsesforløbet forud for drabet, under og efter.

Sydøstjyllands Politi forventer i morgen at sende en mobil politistation til området omkring gerningsstedet, således at eventuelle bekymrede borgere ved behov for det kan få en snak med os.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)