62-årig slået og sparket i hovedet

Torsdag kl. 15.55 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en togansat var blevet overfaldet med slag og spark ved en af togperronerne på M.P. Bruuns Gade i Aarhus C.

Overfaldet var angiveligt sket, da den 62-årige mandlige ansatte over flere omgange havde bedt en 35-årig togpassager om ikke at ryge på perronen, da dette ikke var tilladt.

Den 35-årige ønskede dog ikke at efterkomme anvisningerne, og da han til sidst blev bedt om helt at forlade det røgfri område, valgte han i stedet at slå og sparke den 62-årige togansatte flere gange i hovedet og på kroppen.

En patrulje fra Østjyllands Politi var hurtigt fremme på stedet kort tid efter overfaldet, hvor det lykkedes betjentene at identificere gerningsmanden ud fra et grundigt signalement fra anmeldelsen.

Den 35-årige mand blev anholdt, sigtet for vold mod en offentlig ansat og for fornærmelig tiltale af polititjenestemænd, da han under sin anholdelse ytrede sig i mindre pæne vendinger mod den ene af betjentene.

Den 62-årige mand blev efter overfaldet kørt med ambulance til hospitalet, men han kom ikke umiddelbart alvorligt til skade i forbindelse med episoden.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)