64-årig forsvarer sig mod 3 arabere med kniv

Mandag kl. 22.42 vågnede en 64-årig mand i sit hus på Landevejen i Rodskov ved Hornslet, da han hørte en lyd i haven. Herefter hørte han en høj lyd fra terrassedøren i stuen, og han gik ned fra husets 1. sal for at se, hvad der foregik. Her kunne han se, at terrassedøren var brudt op, og at der befandt sig en fremmed mand i stuen. Da manden så den 64-årige, vendte han om og løb ud af terrassedøren.

Den 64-årige mand løb ud af fordøren, hvor han kunne se manden, sammen med en anden mand, løbe ud af haven og ned ad indkørslen. Kort efter blev den 64-årige mand opmærksom på to andre mænd, der kom løbende ud fra garagen, og han sprang hurtigt over et hegn og fik fat i den ene af dem. Der opstod tumult mellem de to personer, idet den ukendte mand forsøgte at vriste sig fri for at komme ind i en bil, der holdt parkeret i indkørslen.

Kort efter kom de to andre mænd hen til dem, og den ene af dem holdt en kniv i sin hånd, hvilket fik den 64-årige til at slippe sit tag i den tredje mand. Herefter satte de tre mænd sig ind i bilen og kørte i høj fart fra stedet i retning mod motortrafikvejen.

Den 64-årige mand beskriver de tre mænd som:

  • Arabiske af udseende
  • Ca. 20 år gamle
  • Iført mørkt tøj
  • Kørende i en mørk personbil – muligvis en VW Golf
LÆS OGSÅ:  UDVIST! Seks "unge" dømt for flere røverier og overfald

Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have set de tre/fire mænd eller den omtalte bil i området sent mandag aften. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)