7 mia. kr. til Ukrainefonden! “Hele Danmarks støtte”?

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Mette Frederiksen siger, det er hele Danmarks støtte? Jeg husker ikke, jeg har sagt ja til denne uansvarlige handling. Det bliver sagt flere gange “hele Danmark”. Ganske usmageligt. Wammen sagde kl 9, at nogle af pengene kommer fra overskuddet i 2023? Hvilket overskud? Da de sløjfede Store Bededag, var det meget nødvendigt, da vi ikke kunne skaffe 3 mia. kr. på anden vis!

Debatindlæg af Eva Terndrup

Wammen talte også om at forhøje underskuddet? Jeg må være meget fatsvag, for disse udtalelser er så modsigende, at det skriger til himlen. Ministeren godkender og opfordrer til et overtræk på danskernes fælles konto. Et overtræk der bliver endnu større. Det kan man altså ikke som menig dansker? Hvad sker der for den regering? Lemfældig omgang med andre folks penge. De har med betroede midler at gøre, og det magter de ikke.

Samtidig må vi erkende, at danskerne ikke kan få hverdagen til at hænge økonomisk sammen , men det gør intet – bare Ukraine får, hvad de kræver! Firmaer lukker på stribe, familier går fra hus og hjem. Mange har ikke råd til almindelige fødevarer osv. Hvor længe skal vi finde os i det? Wammen taler om ansvarlighed. Det ord kender regeringen slet ikke. Danmark går på røven, og hvem redder os? Ingen som i slet ingen. Mette F har lige solgt sin bolig for godt 5 mio kr, så hun lider ingen nød. Gad vide, hvor længe vi skal finde os i, hun bor gratis på Marienborg? Er det kun 20% af danskerne, der er vågne? Der viser sig en rød tråd fra Coronaen og her til Ukrainesagen. 20% af befolkningen kan ikke redde hele Danmark!

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)