77-årig mand forsøgt røvet og 82-årig kvinde udsat for røveri af mellemøstlig mand

Forsøg på røveri, Birkerød

En 77-årig mand fra Birkerød anmeldte klokken 10.33, at han omkring en time tidligere havde været udsat for forsøg på røveri. Han havde hævet penge i en automat på Hovedgaden, og da han vendte sig om, stod der en fremmed mand, som gav udtryk for, at han havde en kniv gemt på ryggen. Den 77-årige havde bedt om at se kniven, og den fremmede mand havde derpå sagt, at det kun var for sjov. Derefter forsvandt manden i ukendt retning.

Han beskrives som: mand, mellemøstlig af udseende, 25-35 år, ca. 170 cm, almindelig af bygning, mørk i huden og med kort hår og sort fuldskæg. Iført sort kasket og sort jakke. Talte dansk.

Røveri, Birkerød

En 82-årig kvinde fra Birkerød anmeldte klokken 12.37, at hun klokken 11.50 havde været udsat for røveri. Hun havde befundet sig på Hovedgaden for at hæve penge, da en mand med trusler om anvendelse af kniv fik hende til at udlevere et kontantbeløb til ham. Manden forlod herefter stedet i retning mod stationen.

Manden beskrives som: ikke etnisk dansk af udseende, 20-25 år, 1665-168 cm, almindelig af bygning, mørk i huden, glatbarberet og med kort sort hår og brune øjne. Iført brun/sort kasket. Talte dansk.

Grundet sammenfald i modus samt gerningstidsrum og –sted formodes det, at der er tale om samme gerningsperson til røveriet og forsøget på røveri, som er omtalt i uddraget af døgnrapporten ovenfor.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)