Efterlyst mand anholdt og idømt straksdom

I weekenden blev en 21-årig mand, som Sydøstjyllands Politi har efterlyst siden maj, anholdt og senere idømt en straksdom på fem måneders fængsel.

 

Retten i Horsens idømte lørdag en 21-årig mand fem måneders ubetinget fængsel for forsøg på grov vold.

 

Manden, der kommer fra Horsens, har været efterlyst de seneste måneder, fordi Sydøstjyllands Politi mistænkte ham for at have medvirket til vold i forbindelse med en episode i Samsøgade i Horsens den 22. april.

 

Manden blev anholdt i fredags, og lørdag blev han stillet for en dommer ved et grundlovsforhør. Her erkendte manden, og han blev idømt en straksdom på fem måneders fængsel for forsøg på grov vold.

 

Sydøstjyllands Politi takker medier og andre, der har delt efterlysningen af manden og opfordrer samtidig til, at billede og beskrivelser af ham slettes.

 

I samme sag blev tre andre mænd, der har siddet varetægtsfængslet, i sidste uge idømt fængselsstraffe. To af mændene blev ved Retten i Horsens idømt syv måneders fængsel for at have jagtet en mand med en kniv samt en totenschlæger. Den tredje mand blev kendt skyldig i forsøg på grov vold og blev idømt fem måneders fængsel.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)