Jyllands-Posten i et nyt angreb på Israel

I en leder, som JP bragte den 3. marts, viser den anonyme skribent falsk omsorg for Israel ved at ønske landet en hæderligere regeringschef, der ikke skal frygte at ende bag tremmer.

Premierminister Benjamin Netanyahu ”skal have taget imod cigarer, smykker og champagne”, skriver JP. Vi skal minde om, at Danmarks statsminister har som formand for klimaorganisationen CGGI fløjet på 1. klasse ni gange, at han lod CGGI betale sin datters flybillet til 27.000 kr. og at han lod partiet Venstre finansiere sine jakkesæt.

Premierminister Benjamin Netanyahu skal ”have givet et teleselskab gunstige vilkår til gengæld for positiv omtale i koncernens Netmedie”, skriver JP. Vi skal minde om, at Danmark har en statsminister, som storfiskerne efter al sandsynlighed har købt sig indflydelse hos ved at finansiere hans LøkkeFond. De hyggelige relationer mellem storfiskerne og statsministeren ville være blevet kaldt ”korruption”, hvis de var blevet afsløret i et andet land end Danmark.

I stedet for at piske en antisemitisk og anti-israelsk stemning op ved at angribe premierministeren i et lille land, der ligger flere tusind kilometer fra Danmark, bør JP hellere bruge krudt og spalteplads på Løkkes moralske habitus og den omfattende korruption, der findes i Danmark.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)