Ældre bilist standset af andre trafikanter

Køgevej, Gadstrup – Roskilde

Kl. 16.23 torsdag fik politiet en henvendelse fra en bilist, der havde fået stoppet en ældre mand, der i en personbil havde kørt så underligt, at bilisten havde stoppet ham og til den stoppede mands utilfredshed.

Politiet fik kontakt til en ædru, 89-årig mandlig bilist, der var i besiddelse af et kørekort til bil med gyldighed frem til 2033.

Ifølge anmelderen og vidner havde den 89-åriges kørsel i en personbil ad Køgevej været præget af usikkerhed og uhensigtsmæssig adfærd i lyskrydset Køgevej – Snoldelev Bygade til stor forundring for øvrige trafikanter, så anmelderen og et vidne havde fundet anledning til at stoppe den 89-åriges kørsel, inden et uheld skete.

Politiet vurderede med baggrund i de fremkomne oplysninger, at kørekortmyndighederne skulle underrettes om den 89-åriges kørsel, så kørekortmyndighederne kunne få iværksat en helbredsundersøgelse og eventuelt en vejledende, kontrollerende køreprøve.

Den 89-årige og hans bil blev kørt til hans bopæl ved politiets foranstaltning, hvorefter den 89-årige formentlig kan forvente at høre nærmere fra kørekortmyndigheden.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)