Afrikansk kardinal: Migration smadrer Europa – Det er især migranter fra én bestemt religion, han advarer imod.

Foto: Kardinal Robert Sarah (François-Régis Salefran, wiki commons)

En højtstående religiøs leder advarer Europa om, at migration kan føre til kontinentets undergang.

Den højtstående katolske kardinal Robert Sarah advarer Europa imod at tage mod migranter fra Afrika.

Robert Sarah, der selv er fra Afrika mener, at det kan føre til den europæiske civilisations udslettelse. Det fortæller en række medier, herunder Fox News.

Det er især migranter fra én bestemt religion, som den religiøse leder advarer imod.

Migration er moderne slaveri

Robert Sarah, der har modtaget flere ordner for sit arbejde for den katolske kirke, mener tilsyneladende, at EU’s udnyttelse af arbejdsløse migranter er en form for moderne slaveri:

“De migranter, som ankommer til Europa er fattige, arbejdsløse og uden værdighed … er dette, hvad kirken ønsker?”, spørger den afrikanske leder retorisk.

LÆS OGSÅ:  Sådan vildleder Teherans lobbyister opinionen i Vesten

“Kirken kan ikke støtte denne nye form for slaveri,” mener han.

Kan ende som Romerrigets fald

Robert Sarah advarer om, at migration kan føre til den europæiske civilisations fald. Han mener tilsyneladende, at mange migranter kommer med en barbarisk kultur:

“Hvis Vesten fortsætter med deres ødelæggende politik, er der stor risiko for, at lave fødselsrater og invasion af fremmede vil føre til undergang, ligesom Rom, der blev invaderet af barbarer.”

“Mit land er overvejende muslimsk. Jeg tror, jeg ved hvilken virkelighed, jeg taler om,” fortæller kardinalen.

Migration som våben

Robert Sarah er ikke alene om at mene, at migration kan ødelægge Europa. Selveste lederen af FN’s fødevareprogram David Beasley advarer om, at migration bruges af terrorister som våben:

LÆS OGSÅ:  Dalai Lama advarer om muslimsk Europa

“Islamisk Stat samarbejder nu med andre radikale grupper, herunder al-Qaeda, al-Shabab og Boko Haram, om at skabe ekstremt dårlige forhold i Sahel-området i Afrika,” fortalte David Beasley i et interview med nyhedsbureauet AP tilbage i 2016.

“Terroristerne kommer nu ind i meget sårbare områder med det formål at destabilisere dem og skabe masse-udvanding til Europa,” sagde David Beasley dengang.

OBS: DR har fået Facebook til at lukke 24NYTs side. Derfor kan vi ikke selv dele denne artikel. Vi håber, at læserne selv vil dele den fra egne Facebook-profiler. 

Kommentarer

STØT 24NYT EN GANG OM MÅNEDEN

Vælg beløb