Alternativet islamiserer Danmark

En folkeskolelærer fra Brønshøj fortæller til Berlingske, at hans 6-årige datter går til svømning i Tingbjerg på et svømmehold under Hovedstadens Svømmeklub. Han kan dog ikke opleve hende svømme, fordi Alternativets borgmester, Franciska Rosenkilde, har bestemt, at svømningen skal være kønsopdelt, og at mænd skal nægtes adgang til svømmehallen.

24NYT: Set med de lange briller islamiseres Danmark langsomt, men støt. Grænserne flyttes stille og roligt. Der bliver gjort mere og mere plads til muslimske normer, krav og ønsker. Danskerne tilpasser sig for at imødekomme muslimsk levevis.

Artiklen fortsætter under videoen…

Artiklen fortsætter under videoen…

Kønsopdelt svømning er et oplagt eksempel på den langsomme islamisering af det danske samfund. For at tilgodese den muslimske minoritet giver Hovedstadens Svømmeklub køb på princippet om lighed mellem kønnene.

Tilpasningen er nøgleordet. Lars Sørensen, direktør i Hovedstadens Svømmeklub, siger, at klubben tilpasser sig Københavns bydele og målgrupper. I Tingbjerg og andre by dele betyder det, at piger og drenge svømmer hver for sig.

Det siger sig selv, at kønsopdelt svømning ikke hører hjemme i det moderne danske samfund, hvor ligestilling mellem kønnene er en af de grundlæggende værdier. Og det er dybt kritisabelt, at folkevalgte politikere som Franciska Rosenkilde aktivt medvirker til at islamisere landet ved at dele befolkningen efter religion.

 

Kommentarer