Alvorligt solouheld

Ladagervej, St. Ladager, Lille-Skensved, Køge

Kl. 06.44 onsdag morgen anmeldte en beboer på Ladagervej, at han netop havde fundet en forulykket bil kørte en 20-årig mand fra Viby Sjælland ad Ladagervej mod øst, da han kørte ind i et vejtræ. Træet stod lige efter en højre kurve, hvor den 20-årige fortsatte lige ud og ramte træet. Den 20-årige var alvorligt tilskadekommen og sad fastklemt i bilen. Politi, ambulance og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor der blev iværksat redning af den tilskadekomne, som var ved bevidsthed, men havde store smerter fra skader på ben og underkrop. Der blev ydet førstehjælp, til den stærkt kvæstede mand, som i første omgang blev kørt til Køge Sygehus, men senere overført til Rigshospitalet. Der blev rutinemæssigt udtaget en blodprøve, som skal afklare om den 20-årige var påvirket under kørslen.

Politiet tilkaldte en bilinspektør til at undersøge det alvorlige uheld. Vejen blev afspærret mens politiet arbejdede på stedet. De foreløbige undersøgelser på stedet indikerede, at uheldet var sket noget tidligere på morgenen. Bilen var kraftigt deformeret, idet hele fronten blev trykket ind i kabinen ved mødet med træet, hvilket indikerede at der var tale om et højhastighedsuheld. Bilinspektøren vil ud fra undersøgelserne på stedet forsøge at lave en beregning af den formodede hastighed på uheldstidspunktet. Bilen blev indbragt til nærmere undersøgelse. Politiet underrettede de pårørende til den 20-årige om uheldet.

LÆS OGSÅ:  Alvorlig soloulykke

Senere på dagen fik politiet besked fra Rigshospitalet om, at den tilskadekomne fik intensiv behandling, da han havde slået hovedet kraftigt, men at hans tilstand var stabil. Han havde desuden pådraget sig meget alvorlige knoglebrud i begge ben.