Antallet af muslimske parallelsamfund stiger

Efter tre år hvor antallet af parallelsamfund er faldet, stiger det i 2023 fra 10 til 12. Det viser regeringens årlige parallelsamfundsliste, som tidligere er blevet kaldt ghettolisten, skriver Berlingske med Ritzau som kilde.

”Antallet af boligområder, som kategoriseres som parallelsamfund, stiger fra 10 i 2022 til 12 i 2023. Tre nye boligområder har fået en plads på listen, mens ét har fundet sin vej af listen. På listen kommer Vejleåparken i Ishøj Kommune, Skovgårdsparken i Aarhus Kommune og Motalavej i Slagelse Kommune.

Mjølnerparken har fået streget sit navn og fremgår ikke længere som et parallelsamfund, hvilket betyder, at Københavns Kommune ikke har et eneste boligområde på listen.

Også antallet af udsatte boligområder stiger. Helt konkret fra 17 i 2022 til 19 i 2023”.

24NYT: Selv om det går ned ad bakke med integrationen af de herboende muslimer og antallet af parallelsamfund vokser, oplyser Social- og Boliministeriet på ægte orwellsk maner, at “udviklingen stadig går den rette vej mod målet om nul parallelsamfund i 2023”. Til Berlingske, som ikke hæfter sig ved, at 2023 slutter om 30 dage, er der kun én ting at sige: Det bå’ dejligt.

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)