APOKALYPSEN UDSAT

Debatindlæg på 24NYT er alene udtryk for forfatterens holdning.

Debatindlæg af Vibeke Molise Nibe

Nu synes jeg, vi skal være søde ved Søren Brostrøm. 

Det var jo aldrig hans mening at lave en skræmmekampagne, og selvom han nok godt vidste, at vaccinerne ikke virkede efter hensigten, så ved vi jo alle, at landets på mystisk vis endnu siddende statsminister har stærke overtalelsesevner. 

Og hvad kan man egentlig forvente, når man sætter en vildfaren gynækolog til at agere sundhedspolitisk overvismand gennem en historisk bizar periode, hvor regeringen slet ikke er en regering, men et ungdomssocialistisk elevråd, og hvor verden befinder sig i en så ekstrem grad af massefordummelse, at fristelsen til at afprøve kinesiske samfundstilstande simpelthen var for stor. 

Det adfærdspsykologiske eksperiment tænker jeg, at Brostrøm skal finde en fjern kælder at sætte sig tungt og stille ned og skrive en lille Ph.d. om, nu hvor gynækologen har fået kolde fingre og bør se sig om efter anden beskæftigelse. Og for min skyld må han gerne have mundbind på, mens han gør det. 

Men ellers lader det altså til, at Johnny Madsen har bedre styr på folkesundheden end den bataljon af såkaldte eksperter, som har været faste linselus på landets TV-skærme siden marts 2020, så nu, hvor Apokalypsen er udsat, skulle vi måske se at komme videre. Uden coronapas, afstandspanik, forbud mod at synge i kirker og rundt om juletræer og andre tåbeligheder.