Asyl-somalier truer med at stikke personale

Onsdag kl. 17:08 var politiet sendt til en anmeldelse om røveri på asylcenteret. En 24-årig mandlig beboer fra Somalia, havde med en saks truet personalet på stedet for at få penge og en mobiltelefon. En patrulje og indsatslederen blev sendt til stedet.

Den mistænkte var kommet ind i receptionen, hvor han råbte til en 53-årig mandlig medarbejder, at han ville have penge. Da han fik af vide, at han ikke havde krav på nogen penge, truede han medarbejderen med en saks. Personalet havde en skranke imellem sig selv og den 24-årige. Det lykkedes derfor personalet at trække sig tilbage, uden nogen kom til skade. Den mistænkte flygtede fra stedet, uden at få nogen penge.

Kort efter truede han en anden medarbejder, en 59-årig mand fra København. Den mistænkte ville have medarbejderens mobiltelefon, men den forurettede nægtede at udlevere den, hvilket fik den mistænkte til at flygte fra stedet. Mens politiet var på stedet, kom den mistænkte tilbage i receptionen på asylcenteret, hvor han blev anholdt af politiet.

Den anholdte torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Roskilde, hvor han blev varetægtsfængslet i 4 uger.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)