Bed et stykke af taxachaufførs i ansigt! Nu er der faldet dom

To mænd på 23 og 25 år blev i dag ved Retten i Helsingør dømt for et groft overfald mod en taxachauffør, som blev bidt i ansigtet og hånden i december sidste år. Den 23-årige blev idømt 9 måneders ubetinget fængsel, mens den 25-årige er ved at blive mentalundersøgt, og hans sag vil blive afgjort senere

To mænds taxatur i Helsingør endte natten til den 16. december sidste år med, at de to passagerer overfaldt taxachaufføren.

Den ene passager, en 23-årig mand, tog halsgreb på chaufføren, hvorefter de begge faldt til jorden. Da de lå på jorden, bed den 25-årige medpassager taxachaufføren flere gange i ansigtet og hånden, imens den 23-årige stadig holdt taxachaufføren i et halsgreb.

– Vi har at gøre med et særdeles groft overfald, hvor taxachaufføren fik bidt sin næse løs i den ene side, ligesom der blev bidt et stykke af hans tinding. Der har været tale om voldsomme skader, siger anklager Anne-Mette Wedell Seerup, anklagemyndigheden i Nordsjælland.

LÆS OGSÅ:  16 anholdt i sag om handel med op til 7,5 kilo kokain

De to mænd var også tiltalt for tyveri af 2000 kroner fra taxachaufføren samt for at begå hærværk mod taxameteret, som blev ødelagt.

– Jeg er meget tilfreds med længden på straffen, som i mine øjne signalerer, at retten også har vurderet, at der var tale om et groft overfald, som blev begået i forening.

De to mænd, som har siddet varetægtsfængslet siden den 17. december 2017, havde nægtet sig skyldige under sagen. Den 23-årige tog sig betænkningstid med hensyn til anke, mens den 25-åriges sag altså endnu ikke er endeligt afgjort.

Kommentarer