Berlingske begræder lukningen af Hamas’ tv-kanal


Korte, skarpe og – somme tider – satiriske tekster om de politiske løgne, fortielserne og hykleriet.


 

Berlingskes afdankede propagandist Kristian Mouritzen, som er med på avisens antijødiske tæskehold, har i en leder rettet et angreb på Israel i anledning af, at den israelske regering har nedlagt forbud mod tv-kanalen Al Jazeeras arbejde i Israel.

Al Jazeera er som bekendt et talerør for terrororganisationen Hamas, og derfor er lukningen af Al Jazeera “rendyrket censur og ikke Israel værdigt”, mener Mouritzen.

Det er ellers almindeligt i en krigssituation, at myndigheder vil have kontrol med informationsstrømmen, når det drejer sig om militære hemmeligheder. Derfor er det kun logisk, at Israel lægger begrænsninger på, hvad journalister kan rapportere.

Siden krigen begyndte i oktober har den israelske regering derfor lukket Gaza af, så ingen Hamas-venlige medier, inklusive Berlingske, kan få adgang til Gaza, medmindre man ledsages af israelsk militær.

Nu kan Jazeeras trænede journalister ikke længere verificere de oplysninger, der kommer fra Gaza”, klager Mouritzen.

Al Jazeeras “journalister” er i allerhøjeste grad “trænede”. Hamas har nemlig trænet dem i kunsten at formidle “verificerede” (læs: manipulerede og falske) oplysninger om Israel.

Men nu er det slut. Man kan godt forstå, at Mouritzen er ked af det. Vi foreslår derfor, at Berlingske etablerer et samarbejde med Hamas, så avisen kan hente sit antijødiske slam direkte fra kilden.

André Rossmann

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)