Berlingskes lakajer


Korte, skarpe og – somme tider – satiriske tekster om de politiske løgne, fortielserne og hykleriet.


 

Berlingske har fået en ny USA-korrespondent, Jacob Heinel Jensen (JHJ), der ligesom de andre ”USA-eksperter” på Berlingske gyser ved tanken om en ny Trump-regering.

JHJ er tidligere royal korrespondent for B.T. og har sammen med Ole Henriksen skrevet en bog om ”Perfekt hud”, så hans faglige kompetencer som USA-ekspert må siges at være helt i top.

Det kan godt være, at Trump og Biden står lige i meningsmålinger, men skulle amerikanerne genvælge Trump, når de netop valgte Biden i protest mod Trump? Det virker temmelig usandsynligt”, skriver USA-eksperten i Berlingske. Han har lige misset, at Trump fører 5 pct. over Biden, men ”it’s no big deal”, som man siger “over there”.

JHJ er meget forarget over Trumps planlagte værdipolitiske tiltag. ”Det skal være slut med selv at kunne definere sit eget køn, hvis man arbejder for den føderale regering. En biologisk mand skal defineres som en mand, og en biologisk kvinde som en kvinde. Der vil intet være derimellem, hvis det står til den nye regering”, skriver han.

Ja, hvor snæversynet og provinsiel kan man være. I det progressive Danmark befinder vi os heldigvis på et langt højere udviklingstrin. Her ved alle, at der findes rigtig mange forskellige køn. Især i SVM-regeringen.

Lavere skatter. Det er naturligvis klassisk republikansk politik at lette skatterne”, fortsætter JHJ. Har Trump ikke fattet endnu, at borgernes penge har det bedst i en socialistisk fælleskasse?

LÆS OGSÅ:  Die dummen Dänen er på spil igen

Trump vil også indføre jobkrav til de fattigste amerikanere, der ikke har råd til sundhedsforsikring. Der skal der indføres et krav om, at man skal være i job for at få adgang til den ydelse”, lyder det fra den forargede JHJ. Mon han er klar over, at Socialdemokratiets forslag om 37-timers arbejdspligt for muslimer har været en vigtig inspirationskilde for Trump?

En ny Trump-administration vil også gøre det nemmere at fyre embedsfolk. Det republikanske parti mener, at det føderale embedsværk er fyldt med 4.000 venstreorienterede bureaukrater. Derfor står 4.000 republikanske lakajer klar i kulissen”, skriver JHJ med foragt. Lyder det bekendt?

Mens det i USA er normen, at enhver ny præsident indsætter sine egne folk i regeringen og centraladministrationen, kalder JHJ Trumps kommende regeringsmedlemmer og topembedsmænd for ”lakajer”. Så er tonen lagt. Vi kender det herhjemmefra, hvor mange i Sønderjylland stemte på DF i 2015, og som folk med de ”rigtige” meninger kaldte ”klamme kældermennesker”.

JHJ er den næste i den lange række af Tom Jensens lakajer, som dag efter dag leverer primitiv propaganda og agitation til fordel for den korrupte Biden-regering og Demokraterne. Her tænker vi bl.a. på Michael Bjerre (i dag Jyllands-Posten), Poul Høi, Kristian Mouritzen, Mikkel Danielsen og Birgitte Borup. Sidstnævnte har endda leveret en leder med overskriften ”Alt og alle er bedre end Trump”.

LÆS OGSÅ:  Gary Linekers selvmål

Det morsomme er, at alt imens Berlingskes aktivistiske ”USA-eksperter” tvangsfodrer dumskerne med deres propaganda, turnerer chefredaktør Tom Jensen med følgende salgspitch: ” Berlingske har vi fokus på fakta, nuancer, troværdighed og gennemsigtighed. På Berlingske ved vi, at sandheden ikke altid er sort eller hvid, men mere kompliceret og nuanceret. Vi skal undgå et mediebillede som i Trumps USA, hvor medierne har valgt side og er blevet en del af den politiske kamp“.

Læs Berlingske og bliv dummere.

André Rossmann

 

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)