BINDEGALGT! Indvandrere efterlyses efter skyderi – pistolskud gennem vindue til lejlighed

Østjyllands Politi efterlyser vidner til en skudepisode i Viby syd for Aarhus tidligt torsdag morgen.

Modelbillede.

Torsdag morgen kl. 06.54 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en borger, der havde hørt skud ved Skanderborgvej tæt på Viby Idrætspark i Viby syd for Aarhus. Kort efter så borgeren to udenlandsk udseende mænd, der kom løbende hen til en sort BMW med tildækkede nummerplader, der holdt parkeret på stedet, hvorefter de kørte nordpå ad Nordbyvej og mod vest ad Ormslevvej.

Da politiet ankom til stedet, kunne det konstateres, at der var blevet affyret skud ind igennem et vindue til en lejlighed på Skanderborgvej. I lejligheden befandt sig en 37-årig mand, der var uskadt.

Østjyllands Politi er ved at efterforske sagen nærmere og vil i den forbindelse gerne høre fra borgere, der kan have hørt eller set noget umiddelbart inden kl. 07.00 torsdag morgen, eller som kan have set den omtalte sorte BMW.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.

På grund af den igangværende efterforskning blev Skanderborgvej spærret for trafik ud af byen torsdag morgen. Kort efter kl. 08.00 blev det ene spor åbnet for trafik, men det forventes, at det andet spor vil være lukket nogle timer endnu.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)