Blev sur over politiets kontrol og endte i detentionen

Landevejen, Kirke-Sonnerup, Kirke-Såby – Lejre

Kl. 02.20 tirsdag besluttede en patrulje at henvende sig til fire mænd, der netop havde forladt området ved en tankstation på Landevejen, Kirke-Sonnerup, for en rutinemæssig kontrol af deres færden i området på dette tidspunkt af døgnet.

De fire mænd blev identificeret som fire mænd i alderen 25, 26, 26 og 38 år fra Holbæk kommune, og da de alle var påvirkede af enten euforiserende stoffer eller alkohol, kontrollerede politiet dem nærmere for besiddelse af eventuelle ulovlige stoffer.

Ved kontrollen blev den ene 26-årige fra Tølløse fundet i besiddelse af godt 17 gram hash og 0,2 gram kokain, som blev beslaglagt i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den kontrol blev den 26-årige efterfølgende så sur over, at han i de andre tilstedeværendes påhør begyndte at kalde politiet for diverse nedladende ting. Da han så ikke ville fjerne sig fra området for at få skabt ro igen, måtte politiet frihedsberøve ham i forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Ved frihedsberøvelsen var den 26-årige så opfarende og truende, at politiet måtte bruge peberspray for at pacificere ham inden transporten til politistationen i Roskilde, hvor han efter et lægetilsyn tilbragte nogle timer til afrusning frem til tirsdag morgen, hvor han blev løsladt.

Den 26-årige kan nu se frem til at høre nærmere fra politiet i anledning af de to sigtelser. De tre øvrige mænd ikke blev sigtet for noget i forbindelse med politiets kontrol af dem.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)