Blotter fulgte efter kvinde – muligvis serieblotter

Sigtet for blufærdighedskrænkelse ved Mollerup Skov

Tirsdag kl. 10.57 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en 43-årig kvinde, der var ude at løbe i området ved Mollerup Skov i Risskov, da hun lige syd for Skejby Nordlandsvej passerede en parkeringsplads, hvor hun bemærkede en parkeret bil.

Kvinden fortsatte videre ad en grussti, hvor hun bemærkede en ung mand, der, da han så kvinden, vendte siden lidt til, stak sin hånd ned i skridtet og øjensynligt befølte sin penis. Kvinden vendte om og løb væk fra manden, hvorefter hun så, at han gik i hendes retning, men stoppede op ved den parkererede bil, hun havde bemærket tidligere.

Manden satte sig ind i bilen og kørte fra stedet i retning mod IKEA. Kvinden var dog vaks nok til at få noteret bilens registreringsnummer og kunne også give et godt signalement af manden. På den baggrund fandt politiet frem til ejeren af bilen, en 26-årig mand, der senere på dagen blev anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Østjyllands Politi har den seneste tid modtaget flere anmeldelser em blufærdighedskrænkelser i området ved Mollerup Skov. Politiet skal nu undersøge disse forhold nærmere med henblik på at afklare, om den 26-årige mand kan relateres til nogle af de øvrige hændelser.

Skriv din mening (Du skal være logget på Facebook)